Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex és Pest

Szexről, kapcsolatokról, lélekről, testről, Pestről.

Anya azért iszik, mert te otthon vagy
Anya azért iszik, mert te otthon vagy

Esetleg nem iszik, hanem sír, magára húzva a vécéajtót - ahogy arról számos fórumon olvashatunk.

A tudatos gyermektelenségem általában elég durva stigma, alázott meg állásinterjún már műmacsó cégvezető azzal, hogy aki nem akar gyereket, az nem nő; és napi szinten kapja meg a teljes közösségünk, hogy a világ legnagyobb csodáját hagyjuk ki az életünkből.
Ehhez képest, most, hogy a szülők és a gyerekeik 0-24-ben összezártságra vannak ítélve , és a ...

Amit a pasim gondol a nőnapról
Amit a pasim gondol a nőnapról

Novák Katalin - mi is ő? Szaporodásügyi államtitkár? - no mindegy, lenyilatkozta , hogy a nőnap náluk otthon nem fontos ünnep, csak egy nap, mint a többi. Náluk az anyák napja érdemel virágcsokrot .

Ezek után, a szokásos szaporodáscélú népnevelés mellett megténymegállapította azt is, hogy életüknek a három gyermekük ad értelmet. Novák Katalin ezek szerint csak anyai minőségében érzi azt, hogy nőből van, meg olybá tűnik, hogy a férje is hasonlóképpen ...

3 + 1 ma is fontos idézet a szinglikirálynőtől - 98 éves lenne Helen Gurley Brown
3 + 1 ma is fontos idézet a szinglikirálynőtől - 98 éves lenne Helen Gurley Brown

"A jó kislányok a mennybe mennek. A rosszak bárhová."

Bár elképesztően sokan használják, idézik - még ruhadarabokon is szerepelt -, kevesen tudják, hogy a gondolat "szerzője" Helen Gurley Brown , aki 1965-től 32 éven át az amerikai Cosmopolitan Magazine főszerkesztője volt, majd haláláig (2012. augusztus) szerkesztője maradt 59 nemzetközi kiadásnak.

Önerőből lett a női függetlenség, a szabadabb szexualitás, az "új nőkép" megtestesítője, New York ...

Miért szűnik meg a szex egy párkapcsolatban?
Miért szűnik meg a szex egy párkapcsolatban?

Vicces megközelítés helyett - amire itt már volt és lesz is még példa - most jöjjön a kicsit komolyabb lista. Szóval, miért hal el, hal be, hal meg a szex valójában?

Különböző bioritmus

A baglyok és pacsirták párkapcsolati krízise nem annak köszönhető, hogy míg az egyik még békésen szundikál, a másik már a fél napján túlvan, este meg ugyanez visszafelé, hanem a különböző szexuális aktivitás miatt. Ez ugyanis nemcsak szellemi-intellektuális ...

Projekttervezés a párkapcsolatban
Projekttervezés a párkapcsolatban

Nem épp romantikus, de legalább haszna van!

Vannak, akiknek az együttélés sima ügy, boldogok attól, hogy együtt lehetnek jóban és rosszban, hóban és fosban, és nincsenek mindenféle rejtőzködő "szinglijellegű" magatartásformáik.

Mások ezzel szemben, nehezen lépik meg az ilyesmit, vagy hiába boldogok tőle, nehezen megy nekik a megvalósítás. Ők a szabadságukat sokra tartó személyiségek, akiknek az "énidő" nemcsak valami giccses női magazinos bullshit, ...

Így szexelnek a csillagjegyek
Így szexelnek a csillagjegyek

Mielőtt elkezded olvasni, tisztázzunk valamit: bőven elég, ha ezt az írást csak félig veszed komolyan, és a komolyabbik felébe is magadba préselsz (a tetszőleges testnyíláson keresztül) egy kis öniróniát. Olyan ez, mint a horoszkópos mémek, amik nyilván egy többé-kevésbé áltudományon alapulnak, mellé pedig gyönyörűen általánosítanak - pont erre állok most klaviatúra-támadóállásban én is.

(Ha tudod, melyik jegyben van a Vénuszod, inkább az ...

Szex, New York és negyvenes évek - meg ennél egy kicsit több
Szex, New York és negyvenes évek - meg ennél egy kicsit több

Az a helyzet, hogy az utóbbi években már rendesen kétségbe vagyok esve filmeket és könyveket illetően. Míg a 2000-es évek elejét a szingli-minglikultusz jellemezte, a női szexualitás végre-valahára egy nyitott, párbeszédekkel teli téma lett, amivel együtt megjelent a vamp nőtípus és életérzés, 2014-2015 óta valahogy megint mászunk vissza a "republikánus" értékrend felé, amolyan isten-haza-család-(cseléd) stílusban. A New York Lányairól nem túlzás ...

Kinek a tulajdona a méhem?
Kinek a tulajdona a méhem?

A tudatos gyermektelenség téma időről-időre felmerül, és időről-időre ellentéteket, emberek közti konfliktusokat, heves indulatokat szül. Ugyanolyan tabu lett a nem-szülés, mint például melegnek lenni, pedig valójában egyiknek sem kéne tabunak lennie. Előbbi egy döntés: nem szülni is egy elhatározás, akárcsak szülni, utóbbi pedig nem választás kérdése.

face-3052778_1920.jpg

Akik folyton a méhemben matatnak, mert a tulajdonuknak érzik

Felfedem magam már rögtön az ...

Ne b***ogassátok az abortuszt!
Ne b***ogassátok az abortuszt!

Egy társadalom fejlettségi szintjének barométere az, hogy mennyire képes elfogadónak lenni, mennyire képes tiszteletben tartani az egyének szabad döntési jogát. Hiszen igába hajtott fejjel menni jóval egyszerűbb, mint hátralépni egyet, és azt mondani: igen, mindenki éljen, ahogyan akar, ésszerű szabályok között.

model-2193153_960_720.jpgAmíg ez nem ártó. És ez az, amit a keményvonalas abortusz-ellenzők újra és újra felhoznak. Hogy ez árt, hogy ez egy életet vesz el, az abortusz ...

Szerszámkérdések: mi túl kicsi vagy túl nagy, és mit keres a nő?
Szerszámkérdések: mi túl kicsi vagy túl nagy, és mit keres a nő?

Nem, nem, nem vagyok szexuálpszichológus, szexológus, meg semmi hasonló sem, én kizárólag a saját és a barátaim szemszögéből, tapasztalatai alapján írok most arról, mit is keresünk mi pontosan... (És igen, tudom, lesz, aki haragszik majd. Legyen.)

Nézzünk szembe a kategóriákkal.

Mikropénisz: mi is az?

Amikor azt mondjuk, mikropénisz, gyakorta hiszik azt a kevésbé tájékozottak, hogy az egy simán csak pici szerszámot jelöl. De nem. A mikropénisz ...

Szex és Pest

Friss topikok

süti beállítások módosítása