Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex és Pest

Szexről, kapcsolatokról, lélekről, testről, Pestről.

Így szexelnek a csillagjegyek

Mielőtt elkezded olvasni, tisztázzunk valamit: bőven elég, ha ezt az írást csak félig veszed komolyan, és a komolyabbik felébe is magadba préselsz (a tetszőleges testnyíláson keresztül) egy kis öniróniát. Olyan ez, mint a horoszkópos mémek, amik nyilván egy többé-kevésbé áltudományon alapulnak, mellé pedig gyönyörűen általánosítanak - pont erre állok most klaviatúra-támadóállásban én is.

(Ha tudod, melyik jegyben van a Vénuszod, inkább az jellemző.)

KOS

A Kosokról tudvalevő, hogy szenvedélyes idegbetegek, akik nagyon jó fejek - távolról. Megmaradni mellettük már vajmi kevéssé egyszerű, óhatatlan, hogy néha halkító vagy kikapcsológombot keressen rajtuk az ember, adott esetben pedig, túl akarja ordítani őket. A szexben is pontosan ilyenek, hangosak, dominánsak és fékezhetetlenek, ők azok akik beszakadásig képesek zúzni az ágyat. Természetesen önzők is, kivéve, ha szerelmesek, mert akkor roppant odaadóvá válnak - bizony-bizony, van nekik egy törődő és érzéki oldaluk is, amit csak azok a kiváltságosok ismerhetnek meg, akiket nem ettek meg reggelire vagy üldöztek el éjjel 3-kor. 
Kedvenc pozitúra: szemből, a férfi nyakában a nő lábával
Velük alkot jó párost az ágyban: Ikrek, Oroszlán

BIKA

A Bika élete a hedonizmusról szól: pénz és luxus, szex orrba-szájba és zabálás. Egyszer egy Bikával beszélgettem arról nagyon-nagyon rég, hogy a kocáknak akár 40 percig is eltarthat az orgazmusa, mire ezt a választ sikerült adnia: ez igazán irigylésre méltó addig a pontig, amíg isteni sült oldalast nem készítek belőlük! Bár szinte kivétel nélkül baromi jók az ágyban, párkapcsolataik gyakran érnek véget amiatt, mert párjuk képtelen kielégíteni hatalmas szexuális étvágyukat. Ők ilyenkor az evésbe menekülnek hedonisztikus vigaszért.
Kedvenc pozitúra: 69
Velük alkot jó párost az ágyban: Skorpió, másik Bika

IKREK

Könnyelmű flörtölő és egyéjszakás kaland-halmozó jegy, aki másnapra jó eséllyel a partnere nevét is elfelejti. Információ- és kalandéhsége igencsak erőteljes, de nem tekint trófeaként a hódításaira. Sokkal inkább úgy kezeli őket, mint más a sportot: mindennapi tevékenység, ami jót tesz az ember önértékelésének. Romantika viszont nem sok szorult belé, így egyáltalán nem érdekli, hányan vannak jelen az akció során, ő egyedül, vagy ő és még 8 másik ember.
Mivel kettős jegy, nem tekinthetünk el attól, hogy létezik belőle egy gyakorlatilag frigid B verzió is, akinek a szex inkább funkcionális tevékenység, semmint élvezeti forrás... Tehát kijelenthetjük, hogy nem igazán szexel, esetleg 40 éves szűz.
Kedvenc pozitúra: gruppen során egymásba gabalyodott végtagok, B verzióban a migrénre hivatkozás fejet fogó mozdulata
Velük alkot jó párost az ágyban: Vízöntő, Kos

RÁK

Többnyire inkább gyerekcsinálási szándékkal szexel, amikor nem, akkor az aktus után két perccel szerelembe esik. Persze titkolja minden erejével, e színjáték része az is, amikor páncélja mögül laposakat pislogva szolgálja fel partnere reggeli kávéját. Bár alapvetően monogám típus, neki is adódnak vad időszakai: ha otthon nem érzi jól magát, nemes egyszerűséggel félremegy, és az új hódítás reményében kihozza magából a szexistent / szexistennőt, majd gyorsan el is engedi azt. Hogy ne csak rosszakat mondjak szerencsétlenről, a folyton titokzatos, mégis barátságos tekintete és kisugárzása igencsak erős, "mindenki őt akarja" szexepillel ruházza fel.
Kedvenc pozitúra: kiskanál
Velük alkot jó párost az ágyban: Bika, Halak

OROSZLÁN

Neki természetesen ez is hiúsági kérdés: annyira nem fontos neki a szex, hogy bárkivel összefeküdjön, de ha megfelelő a préda, azonnal beindul benne a vadászösztön. Mivel jóban van magával és bőven eleget maszturbált ahhoz, hogy tudja, mi a jó neki, szívesen kezdeményez is. Az első lépésekig, ezután törvényszerűen őt kell imádni és kiszolgálni. Bár jó is lehetne az ágyban, nem az, mert folyamatosan pózol, és elvárja partnerétől, hogy alárendelődjön neki. Hangos és követelőző, mert hát mégiscsak Oroszlán, de amikor szerelmes, mindenki meglepetésére, még dorombolni is tud - ezzel egy új, vágykeltő arcát mutatva partnerének.
Kedvenc pozitúra: tükörrel szemben maszturbálni
Velük alkot jó párost az ágyban: Mérleg, Nyilas

SZŰZ

Aki még a nemi szervet is csipke-/gumikesztyűben ragadja meg. Elvileg, de a rend- és tisztaságmániás, kontrollkényszeres álarc mögött lehengerlően perverz fantáziák lapulnak. Amelyeknek persze felét sem valósítja meg, mert túlzottan lefoglalja a munka és a generalizált szorongás, de ott vannak, na. Szerelmet nem nagyon érdemes várni tőle, mert azt nem lehet értelmezni, elemezni és helyretenni fejben, ilyenformán az ágyban is mindig tart majd némi távolságot, mindig jelen van fejben is, nem engedi igazán el magát. Viszont tudatos életvitelének köszönhetően, teste az idők végezetéig aktív marad.
Kedvenc pozitúra: misszionárius különféle változatai
Velük alkot jó párost az ágyban: Rák, Bak

MÉRLEG

Természetesen kerüli a szélsőségeket, így perverz is, meg nem is, kísérletező is meg nem is, szexi is meg nem is. Levegős jegyként előszeretettel és ügyesen flörtöl, viszont egy ponton túl roppant idegesítő, hogy nem lép semmit, nem hoz döntést, csak az ember figyelmét akarja magán tartani. Aktivitása közepes, nem a szex az élete, de nem is a szexmentesség. Ha valaki képes megbirkózni - és bírja türelemmel - az álmodozó és romantikus, idealizált képeket gyártó személyiségét, azzal nem túl szenvedélyes, de ragaszkodó lesz végül. Kizárólag vonzó, harmonikus külsejű emberekkel jön össze, a szépség nála elsődleges.
Kedvenc pozitúra: egymással szemben, ülve
Velük alkot jó párost az ágyban: Vízöntő, Oroszlán

SKORPIÓ

Az állatöv első számú perverze, akinek nemcsak milliónyi vad fantáziája van, mindet meg is valósítja, mivel élete középpontjában a kufircolás áll. Nem ritka az sem, hogy ilyesmivel foglalkozik, egyáltalán nem szégyelli a fétiseit tüntetőleg kitűzni akár a homlokára is. Még egy nagyobb város összes szexshopjában is jól ismeri minden eladó, de ízlése annyira változó és meglepő, hogy azt sosem tudják, éppen mit fog kérni... Monogám kapcsolatban is aktív és kísérletező, illetve félelmetes, ijesztő és beteg állat, akitől bármely szebb lelkű jegy sikítva menekül. Ha pedig nincs senkije, akkor minden estére talál magának áldozatot. A külsőségek számára nem mérvadók, mivel kifejezetten intuitív, neki az a lényeg, hogy működjön a kémia.
Kedvenc pozitúra: ha a nő van felül (nőként is, pasiként is)
Velük alkot jó párost az ágyban: Bika, másik Skorpió

NYILAS

A Nyilas szereti a szexet, a kalandozást és a kísérletezést, de a testi szerelem azért inkább ad-hoc dolog nála. Ha van, jó, ha nem, az is, mert akkor feltehetőleg akadt valami jobb program. Bulikázás, egy átbeszélgetett éjszaka, utazás egy ismeretlen tájra... Kimondható, hogy a Nyilas imád hódítani, de utálja, ha hirtelen bármi kötelezővé válik számára - legyen az akár a szex is. Onnantól kezdve, hogy ez is egy feladattá válik a nagy listán, inkább egészében lemond róla, mert mindent iszonyatosan kiábrándítónak talál, amit muszáj, nem pedig opcionálisan választható csinálni. Leginkább az együttlét örömén keresztül vezet hozzá út, hiszen szerinte, ha jó valakivel minden mást csinálni, akkor a szex sem okozhat gondot, nem ad sokat a kémiára és hasonlókra.
Kedvenc pozitúra: erkélyről/ablakból bámészkodva, hátulról
Velük alkot jó párost az ágyban: Vízöntő, Kos

BAK

Számára a szexualitás funkcionális dolog, egy a számos teendő közül. Általában az elsők között van, akiknek idő előtt ellaposodik a szexuális élete, de nem bánja: számára az élvezetek hajszolása alantas dolog. Mivel nem túlzottan érzelmes, nem is túl szenvedélyes, cserébe viszont szabálykövető, kitartó és szorgalmas, ha úgy érzi, hogy megéri csinálni egy kapcsolatban, akkor profin képes kezelni a feladatot. A Szűzhöz hasonlóan szinte sosem engedi igazán el magát, és nem ritka az sem, hogy feladatokat ad a partnerének együttlét közben is. Ennek köszönhetően egyébként profi dominatípus, ha erkölcsi határai tágabbak, előfordulhat, hogy ezzel keresi a kenyerét.
Kedvenc pozitúra: kutya
Velük alkot jó párost az ágyban: Szűz, Halak

VÍZÖNTŐ

Hasonlóan a Nyilashoz, gyakran foglalják le a szexnél fontosabb dolgok. Például az olvasás, a barátai, vagy valami totálisan elvont dolgon gondolkozni. Nem rajong túlzottan a monogámiáért, így lehetőség szerint kerüli is, viszont elvont, furcsa, extrém szexuális vágyait szereti, ha van kin kiélnie. Tele van ötletekkel ágyban és azon kívül is, az már egy másik problémakör, hogy ötletei igencsak ritkán kivitelezhetők, és a partnerük sem mindig nyitott a furcsaságaikra - például a szerepcserés játékokra... Mélyen az se hatja meg, ha ejti az aktuális partnere: ahogy mindent, úgy a szexet is könnyedén meg lehet oldani mindenféle fárasztó kapcsolatok nélkül...
Kedvenc pozitúra: szexhintázás
Velük alkot jó párost az ágyban: Nyilas, Ikrek

HALAK

Az állatöv utolsó jegye, az idealista Halak, akinek a szex is egy érzelmi kifejezőeszköz. Éppen ezért, romantikus, beszédes, odaadó, nem mocskosul, de azért meglepően perverz és kíváncsi, ha pedig nem elégítik ki, hisztizik egy sort, majd elúszik egy következő jelentkezőhöz. Bár a legtöbb Halak szereti, ha tartozhat valakihez, az újdonság varázsát sokszor hajlamos hiányolni a kapcsolatból, ami vezethet feszültségekhez. Ha viszont megkapja, amire vágyik, akkor marad, és teljes lényét odaajándékozza partnerének. 
Kedvenc pozitúra: egyenesen fekve, hátulról
Velük alkot jó párost az ágyban: Bika, Skorpió

affection-art-backlit-couple-556662.jpg

Szex és Pest

Friss topikok

süti beállítások módosítása