Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex és Pest

Szexről, kapcsolatokról, lélekről, testről, Pestről.

Szerszámkérdések: mi túl kicsi vagy túl nagy, és mit keres a nő?

Nem, nem, nem vagyok szexuálpszichológus, szexológus, meg semmi hasonló sem, én kizárólag a saját és a barátaim szemszögéből, tapasztalatai alapján írok most arról, mit is keresünk mi pontosan... (És igen, tudom, lesz, aki haragszik majd. Legyen.)

Nézzünk szembe a kategóriákkal.

Mikropénisz: mi is az?

Amikor azt mondjuk, mikropénisz, gyakorta hiszik azt a kevésbé tájékozottak, hogy az egy simán csak pici szerszámot jelöl. De nem. A mikropénisz kifejezést orvosilag azokra a kárikra használják, amelyek 7 cm-esek, vagy az alattiak. Nem szeretnék sértő lenni, de hasonlatok szintjén, a csemegeuborka, a bébirépa és a mini grillkolbász kifejezések szoktak elhangozni rá. Igen, sajnos ez már orvosi eset, és amíg egy pici cicin pikkpakk lehet segíteni, addig a minikárira már sokkal kockázatosabb a műtét. (Ráadásul, a kicsi didkókra sok fazon gerjed, de nők közt nem sok akad, aki a minifütyire.) Fizikálisan konkrétan azzal a példánnyal sajnos nem lesz olyan nő, aki élvezi majd az együttlétet, mert a kisujjunktól se nagyon érzünk semmit, de az előző cikkemben szereplő segédeszközök azért ebben jó szolgálatot tehetnek - így ezekkel az adottságokkal sem kell lemondani a nő kielégítéséről, s ezáltal, a kapcsolatról.

Én nem hiszek abban egyébként, hogy műbroki nélkül ez esetben "van más megoldás is az orgazmusra", mert OK, tény, hogy van, de a nők igen sokféle orgazmusra képesek, a sorolt megoldások pedig - nyaligátor, fürge ujjak - inkább a csiklóra szorítkoznak, ugye... Ja, meg a mellre. Ezen felül, amihez kell azért "eszköz": hüvelyi, G-pont, méhnyaki, anális. Ennyiféle módon tud csúcsra jutni egy nő.

Lószerszám

Amikor a pasik kétségbeesetten mérik a húsizmot, és azon vernyákolnak, hogy "kicsi" - azaz, normál méretű, véletlenül sem mikro, ahol azért érthető a depresszió -, akkor azért nem árt elgondolkodni Long Dong Silver történetén, aki 45 cm-es dákójának erekciójától elájult, mert kiszállt a vér a fejéből. Egyébként, igen, kell nekünk azért, hogy legyen ott mivel játszani, de nem, nem kell olyan óriás karddal felénk jönni, aminek a teteje se fér be semelyik nyíláson, hiszen sem kiakadó állkapocsra, sem pedig repedező alvázra nem vágyunk. A TÚL nagy ráadásul keményedni sem tud rendesen. Szóval, amikor azt mondjuk, szeretjük, ha NAGY, akkor egy normál tartományos "nagy" pélóra gondolunk.

De, van-e olyan, hogy normális?

Ha most az átlagokat nézzük, akkor 13-23 cm közt kb. el lehet helyezni, és a nők igényei is nagyjából ezt az intervallumot fedik le. (Ez alatt kicsi, de nem mikroműszerről beszélünk.) A nők átlagosan kb. 12-13 cm mélyek odalent, viszont egyes lyányok és asszonyok befogadási területe meg tud nyúlni a kétszeresére is. Ez egyedi és emberfüggő. Hogy ne ábránduljon ki senki - OK, a mikropéniszre nem tudtam választ adni, mert ésszerűt nem is nagyon lehet "felhasználói oldalról" nézve -, de minden más ágyközeli történet az igények találkozásán múlik. Adott dákóhoz tutira van megfelelő ADOTTságú nő is, szóval az összeillés oké. (Most csak a fizikai vonalra szorítkoztam. Az egymásra hangoltság ennél bonyolultabb dolog, nem írható le centiméterekben.)

Egyébként, hogy választ adjak a kérdésre, vagyis, hogy mi az, amit mi, nők keresünk: legyen tiszta. Ápolt. Egészséges. Álljon fel, legyen jó kemény. Maradjon úgy valameddig... Innentől meg olyannyira egyediek az igények, hogy tökmindegy. Van, akinek bejön a körülmetélt, van, akinek nem. Van, akinek csak nyílegyenes jegenye lehet, más meg szereti a kis kampót benne. Van, aki a vastagra bukik, más meg a makk formájára rezdül igazán, a harmadik szereti érezni az erek lüktetését... És így tovább.

surreal-1136080_1920.jpg

Szex és Pest

Friss topikok