Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex és Pest

Szexről, kapcsolatokról, lélekről, testről, Pestről.

Ezért legyen neked is vibrátorod, bárki bármit mond!

A Szex és New York óta tudjuk, hogy a Nyuszika miféle csodákra képes, és a nőket ez világszerte fel is bátorította a segédeszközök beszerzésére. Azóta persze, zömében vallásos, a szexualitást túllelkiző és -misztifikáló szakértők, illetve (a pornónézésről lelkesen megfeledkező) FÉRFIAK fordulnak a vibrátorok ellen, és időről időre kerülnek elő ilyen írások, videós anyagok...

Nos, kedves Nő, én NŐKÉNT mondom azt, igenis tarts otthon vibrátort, mert számos szempontból hasznos játékszer, amennyiben a helyén tudod kezelni.

Stresszlevezetés, ellazulás

Nem tudom, ki hogy van ezzel, de az orgazmus bizony eléggé feloldja a feszkót, és még jobban is alszik utána az ember. Aki nem az a "meditációra járok, miközben fura emberek kezét fogdosom valami spiri-központban" fajta, az a lelki üdvét egész nyugodtan keresheti a szexuális energiák közt is. És bizony-bizony, a meditáció, a stresszlevezetés, az ellazulás egyedül a legjobb, kizárólag a saját élvezetünkre és igényeinkre helyezett fókusszal, szabadon.

Önbizalom, önértékelés

Azok a nők, akik roppant magabiztosak a szex terén, általában a megfelelő ön- és testismeretüknek köszönhetik ezt. Tudják, mi a jó nekik, meg is tudják pontosan határozni, ismerik a testük jelzéseit, ráadásul, mivel önmagukban is képesek élvezni a szexualitást, meg is szeretik ezáltal a testüket. Ideje lenne a sok önbizalomhiányos, lámpalekapcsolgató együttléttel leszámolni, és átadni magunkat a teljes élvezetnek. Ehhez viszont jól jön némi gyakorlás!

Van, amikor tényleg semmi másra nem vágyunk...

...Csak fizikai kielégülésre. A vallás a gyerekcsinálás ürügyén tiltja az önnön élvezetért folytatott szexuális együttléteket, a szexualitást túlzottan lelki szintekre emelő szakértők meg az intimitás halálával fenyegetnek. Dehogy hal meg az intimitás, amikor arra van szükség... Szimplán NINCS MINDIG arra szükség. Igen, ismerjük be és vállaljuk fel végre, van olyan, amikor egyáltalán semmi másra nem vágyunk, csak egy jó nagy orgazmusra, bármilyen lelki vagy intellektuális körítés nélkül. A vibrátorhoz nem lehet odabújni, nem vigasztal meg, nem megyünk vele vacsorázni vagy moziba, és nem eteti meg a hajnalban vernyákoló macskát sem, de ad valamit: JOGOT arra, LEHETŐSÉGET arra, hogy úgy élvezkedjünk, ahogy jólesik, alkalmazkodás nélkül.

Egyébként nagyon kevés igazi mélység és intimitás van a kapcsolatokban, egész egyszerűen azért, mert túlzottan sérültek az emberek. Tehát tisztán a vibrátorra fogni azt, hogy valaki nem képes érzelmi mélységeiben megélni az együttlétet, nettó hülyeség lenne. Inkább az önismeret hiánya, a nem-felismerések jelentenek ebben problémát. 

(kép forrása: Pixabay)

bag-15841_1920.jpg

Szex és Pest

Friss topikok

süti beállítások módosítása